BABIES CLASS

0 - 2 ANYS

Click per a una FREE DEMO

Què és Music Together® Babies Class ?

Music Together Babies Class és un innovador programa de música i moviment per a infants acabats de néixer fins als dos anys i els seus pares o amb les mestres de l' escoleta d' infants, es basa en la creença que tots els nins són musicals. És una activitat que tota la família pot gaudir.

Són 45-50 minuts setmanals de diversió amb el nostres fills durant un trimestre a on ens trobam una comunitat de famílies que compartim cançons, jocs, instruments i activitats de moviment en un entorn relaxat i lúdic. Els infants, nins petits i nins en edat preescolar participen en els seus propis nivells en un entorn de modelatge i  els pares contribuim a l'enriquiment musical del nostres, independentment de les nostres pròpies habilitats musicals.

 

Learn more

La música s'aprèn a través d'activitats apropiades per al desenvolupament que respecten l'estil d'aprenentatge dels nostres nins petits. Això és essencial per a les nostres sessions, poden assistir des d' infants fins a nins de 5 anys en cadascuna de les nostres nou col·leccions de cançons.

Aquesta classe segueix les recomanacions dels investigadors de desenvolupament infantil que donen suport als grups d'edats variades en un mateix espai. Aquest enfocament fomenta de manera natural l'aprenentatge per modelatge, on els nins més joves gaudeixen observant i imitant als més grans i aquests aprenen ensenyant, guiant i liderant activitats als més petits.
Cada nin participa en el seu propi nivell de desenvolupament en el cant, en el moviment, ballant , escoltant, observant i explorant els instruments musicals. Donam la benvinguda a tota la família per unir-se en aquesta important experiència musical familiar i a qualsevol familiar, padrins, tiets, etç.

Cada trimestre feim 10 sessions

- Cada curs dura un trimestre i inclou:
• 10 sessions durant un trimestre. Classes setmanals de 45- 50 minuts amb la nova col·lecció de cançons
• Un CD doble professional i un preciós cançoner il·lustrat que inclou les lletres i les partitures de cada cançó.
• Un regal ; un instrument per al teu fill o entrades per a espectacles musicals cada trimestre.
• Articles setmanals d'educació musical infantil per als pares per ajudar-los a comprendre i millorar el desenvolupament musical del nin.
• " Music Together a casa: Com ajudar el seu fill a créixer musicalment " DVD per a pares de les noves famílies.

 

prova una sessió DEMO!

BENVINGUTS AL NOSTRE FORMULARI DE CLASSES DEMO!
Inscriu-te a les nostres sessions DEMO gratuïtes

DEMO

CALENDARI de sessions DEMO

Veniu a provar una sessió de demostració gratuïta al setembre!

Ja ens queden poques places.

CALENDARI DEMO

inscripció per a babies class

Preparat per començar? No esperis per a inscriure’t!

Les places s' esgoten aviat i van per ordre de reserva

REGISTRARSE

Localitzador de classes

Les classes de Music Together Family class es poden trobar en diferents llocs; escoles d'infants, escoles, centres culturals o centres d'estimulació primerenca.
Troba la teva classe més propera !!!!
Tens 1 un espai educatiu i t'agradaria oferir Music Together Babies class® ? Per favor, envia'ns un correu electrònic si és així Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CLASS LOCATOR

Preus

- Cada curs dura un trimestre i inclou :
• 10 sessions durant un trimestre. Classes setmanals de 45- 50 minuts amb la nova col·lecció de cançons
• Un CD doble professional i un preciós cançoner il·lustrat que inclou les lletres i les partitures de cada cançó.
• Un regal ; un instrument per al teu fill o entrades per a espectacles musicals cada trimestre.
• Articles setmanals d'educació musical infantil per als pares per ajudar-los a comprendre i millorar el desenvolupament musical del nin.
• " Music Together a casa: Com ajudar el seu fill a créixer musicalment " DVD per a pares de les noves famílies.

 Clients 1r any 1nin 180 € / Trimestre - 2 nins de 220 € / Trimestre
 Clients 2n any 1 nin 170 € / Trimestre - 2 nins de 210 € / Trimestre
 Clients 3r any1 nin 160 € / Trimestre - 2 nins de 200 € / Trimestre


Preguntes Freqüents

Què puc esperar de la classe?
Music Together Family Class està dissenyada per a nins acabats de néixer fins als cinc anys. En Music Together creiem que la competència musical és tan bàsica per a la vida com caminar o parlar, i que tots els nens poden aprendre a cantar afinats, mantenir el ritme i participar amb plaer i confiança en la música de la nostra cultura. Music Together Family Class alimenta l'entusiasme natural del teu fill per la música i el moviment, ja que cantem, ballem i tocar instruments en un ambient informal. El nostre ambient relaxat enriquirà el seu entorn musical i regala l'amor per la música. Els pares o cuidadors també es beneficien d'aquesta educació. Obrim cada sessió amb la nostra cançó ritual "Hello everybody" i donem la benvinguda a cada nen pel seu nom. Al llarg de la sessió el mestre utilitzarà les cançons de cada col·lecció trimestral per guiar al teu fill a través d'una experiència musical, diferent d'una setmana a una altra. Hi ha activitats guiades però també lliures que permeten una exploració i musical i de moviment propi. cada classe es tanca amb una cançó de bressol i la nostra cançó ritual "Goodbye", que acomiada a cada nin pel seu nom.

Per què les classes s'imparteixen amb una mescla d'edats?
Music Together està dissenyat per a nens des del naixement fins preescolar. A cada classe ens esforcem parar crear un ambient ric musicalment, apropiat per al desenvolupament, on tothom pot gaudir de la música i cultivar les seves habilitats en el nivell adequat per a cada nin. Les edats mixtes proporcionen un ambient d'aprenentatge ric seguint les recomanacions dels investigadors de desenvolupament infantil que donen suport els grups d'edats variades en un espai. Aquest enfocament fomenta de manera natural l'aprenentatge per modelatge, on els nens més joves gaudeixen observant i imitant a la gent gran i els nens més aprenen ensenyant, guiant i liderant activitats als més petits.
Aquest enfocament es basa en la investigació de l'educació musical, el desenvolupament de la primera infància i les relacions familiars, així com als nostres 20 anys d'experiència en el camp.


Quina és la mida de la classe?
Cada classe té 6-12 nens inscrits, a més dels seus pares

Consultau per les sessions a les escoles d' infants


Què passa si no venim a unes classes? Com puc recuperar-les?
A les famílies se'ls permet un nombre il·limitat de recuperacions cada trimestre, però no se sumen als del següent trimestre. Tots les recuperacions han de ser avisades a través d'un correu electrònic o missatge de WAPP.

RECOMENACIONS PER A PARES

Les polítiques de classe:
Aquí hi ha una llista de polítiques de classe dissenyades per mantenir un correcte funcionament de les nostres classes.

PARTICIPACIÓ:
Vosaltres pares sou la peça clau de la sessió, per tant, com més participeu i més escolteu les cançons, més elevada serà la immersió musical. Els nens aprenen per modelare de les nostres actituds i motivacions, d'aquesta manera podem ajudar-los a convertir-se en "músics alegres", simplement gaudint de la sessió i participant plenament. Anem a ser un excel·lent model, independentment de la nostra capacitat musical. Tot el que necessitem és gaudir i passar-ho bé. Així es produeixen els aprenentatges significatius.


EL TEU NIN:
 Els nins tenen la sorprenent capacitat d'aprendre per si mateixos a través del joc, de vegades amb les nostres intervencions podem interrompre aquest procés. Permet que el teu nen experimenti la sessió a la seva pròpia manera ... ja sigui movent constantment, assegut, observant, provant els instruments en lloc de tocar-los, etc.

Tenim moltes ganes de que els nostres nens participin del que està fent el grup i en ocasions no responen perquè estan amb altres coses, tranquils, vosaltres mireu de fer el que fa el mestre i entre tots captarem la seva atenció.
Moltes vegades és més potent fer les coses que dir-les. Per tant, eviti, en la mesura possible, agafar les mans als nins i dir-los com han de fer-ho.

En treballar amb centenars de nins en els últims anys hem après que cadascú processa la informació musical diferentment. Confia en aquest procés, relaxa't. És molt interessant veure el procés al final del trimestre per a tota la família.


EL SILENCI TAMBÉ ÉS MÚSICA:
El silenci entre cançó i cançó és fonamental perquè els nens assimilin la cançó que acabem de cantar, ballar o tocar, per tant, evitarem el llenguatge verbal per no despistar nostres fills.


PUNTUALITAT:
La classe comença i acaba segons l'horari, per això és molt important que arribar amb temps. Sovint és difícil per a un nin per entrar en una classe que ja ha començat.
Els vostres nins gaudeixen dels moments previs i res millor que arribar 5 minuts abans i relaxar-nos.
A tots ens agrada anar al teatre i gaudir de l'aroma dels moments previs, ja que els nostres fills també.
Així que, entrem en silenci i respectant l'ambient de tranquil·litat i 'ha gaudir de la sessió !.

JOGUINES:
Preferim que sigui una sessió plenament musical.
Es permet posar en una butxaca alguna cosa que sigui de vital importància per a la seva seguretat emocional (mocador, cotxet, etc)
Preferim que deixin les seves joguines a casa perquè el nen pugui concentrar-se en la classe.


LACTÀNCIA
Per favor, sentit còmoda per amamantar el teu infant o nin a la classe i gaudeix del moment.


MENJAR I BEURE
És millor limitar el menjar o beguda a la sessió dins el cercle. Poden sortir dissimuladament i menjar o beure per no incitar els altres nens a fer-ho si no tenen la necessitat i per mantenir l'habitació neta.

CONVIDAR A FAMÍLIES O ALTRES NINS:

Per trimestre es permet convidar a una sessió a un nen amic, familiars. Igualment podeu convidar a una família.
Si us plau, posa't en contacte amb nosaltres abans de portar a un altre nen o família a classe a causa de les restriccions de mida de les classes.


PAGAMENTS
El pagament de les sessions i el material se sol fer tot d'una vegada en efectiu al final de la primera sessió. També es pot fer per transferència bancària.
Si no pot pagar tot el primer dia us podeu posar en contacte amb el vostre professor i us va a indicar la manera de fer-ho.