Ets nou a Music Together?

Ets nou a Music Together?

Quan som pares i mares volem el millor per als nostres nens , vols exposar-los a totes les oportunitats d'aprenentatges i creixements. Nosaltres ho fem creant una unió familiar a través de la música. Des de 1987 , hem introduït a molts nins , pares i professors al fantàstic món de la música i als poderosos beneficis de tenir-la en les nostres vides.

La societat actual i els models de consum provoquen que siguem consumidors passius de productes culturals, és més comú per a nosaltres escoltar música que crear-la nosaltres mateixos . No obstant això , la creació musical és molt important per a l'educació musical dels nins i el seu desenvolupament general. Ells aprenen millor a través de l'exploració activa i viva amb una interacció significativa amb els adults.


Duim l'harmonia a casa

Des de la infància fins a primària intentem alimentar d'una musicalitat natural a cada nin. A les classes en família, els adults aprenem junts amb els nostres eins i després a casa, tornem a repetir aquesta experiència amb els nostres CD i llibres de cançons creant una atmosfera de diversió familiar.

El nostre pla d'estudis per a les escoles s'integra perfectament amb el vostre currículum i es converteix en una experiència activa durant tot el dia i després continua a casa participant, experimentant i gaudint en família. Els nins simplement necessiten estàs accions per desenvolupar el seu amor per la música.

 

 

Estàs esperant un infant?

El teu infant serà sensible a la música, fins i tot abans de néixer. Com futurs mares o pares ara és el moment de començar en el camí del desenvolupament musical de la teva nadó que li permetrà gaudir i expressar la seva musicalitat innata.

LLEgir més

Infants

MTArt babyUn infant no ha de saber caminar o parlar per gaudir d'una cançó. El teu infant ja està a punt per fer música! Informa't per a les sessions d´infants "Babies Class", creades específicament per als pares amb acabats de o per llars d'infants.

LlEgir MÉs

Nins petits

MTArt toddler

El programa Music Together permite a tu niño a aprender en un ambiente lúdico y musicalmente rico y siempre le respeta su manera de aprender y etapa de desarrollo.

LlEgir MÉs

Preescolar

MTArt preschooler

En un programa musical i de moviment ric es desenvolupen, no només les habilitats musicals, sinó també les habilitats essencials per a una educació holística. Els nostres nens en edat preescolar pot aconseguir això i molt més amb Music Together, ja sigui com a part d'una de les nostres classes en família (Family class) o quan la ens unim al pla d'estudis de la vostra escola.

LlEgir MÉs

Nins grans

MTArt BigKid2

Aquests "granduls" encara segueixen sent nins, afortunadament!, però ara ja són més grans. Tenen un pensament i gustos molt definits. Music Together Big Kids® és una classe de 60 minuts dirigit als interessos i capacitats de 7 - 12 anys d'edat.

LlEgir MÉs

Nins amb necessitats especials

MTArt supportiveclass

La música està en tot el nostre cos, a les nostres oïdes, les nostres veus, els nostres moviments, aquestes són eines per a la autoexpressió que augmenten la confiança i assenten les bases per a l'aprenentatge musical i els altres aprenentatges. Això és tot el que els nins amb necessitats especials requereixen per gaudir de la música.

 

Les classes intergeneracionals

MTArt intergenerational classes

Music Together intergeneracional són classes que es duen a terme en molts països. Cada dia, en residències de gent gran, centres d'assistència i centres de dia, persones de diferents generacions (nins, adults, gent gran) es reuneixen per disfrutar uns amb els altres i fer música.

 

La nostra música

collection songs

Cadascuna de les nostres nou col·leccions de música conté 25 cançons. Les nostres cançons són úniques, no només per la seva àmplia varietat de tonalitats, mètriques i estils musicals, sinó també pels seus arranjaments que resulten atractius per als nins i els adults. Escolta tu mateix!
Escoltar música.

LlEgir MÉs

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar